Vizsgálat után találkoztam a barátnőmmel

Én rendszeresen járok különböző szűrővizsgálatokra, mert nekem az az elvem, hogy szinte az összes betegséget meg lehet előzni megfelelő odafigyeléssel, vagyis akkor, ha rendszeresen kivizsgáltatjuk magunkat. Ha esetleg valamilyen probléma lenne, akkor még idejében az elején el lehet kapni és megfelelő kezeléssel gyógyítani. Persze a gének nagyon sok mindent befolyásolnak és meghatároznak, de ugyanakkor mi is nagyon sokat tudunk tenni az ügy érdekében.

A múlt héten is egy ilyen komolyabb szűrésen voltam, ahol igyekeztem minél több vizsgálatot elvégeztetni. Már visszajáró vagyok arra a klinikára, ahol voltam, így jól ismernek és szinte már fél szavakból is megértjük egymást.

A vizsgálat után felugrottam a barátnőmhöz, aki megmutatta az új klímáját a lakásában, amit a KlimaGlobal cégtől vásárolt. Elmesélte, hogy azért is választotta ezt a céget egészen konkrétan, mert bár mosonmagyaróvári székhelyűek, de az ország egész területére szolgáltatnak, így nem kell attól félni, hogy valaki olyan helyen lakik, ahova egészen biztos, hogy nem szállítanak ki.

Emellett a KlimaGlobal nem csak, hogy értékesíti a klímákat, hanem még be is szereli őket. Vagyis teljes szolgáltatást nyújtanak és persze, ha elromlik vagy bármilyen meghibásodás történne vele, akkor a javítást is vállalják. Tehát ez egy nagy könnyebbség lehet mindenkinek, hogy ugyanazon cégtől tud megrendelni mindenféle szolgáltatást és nem kell hívogatni vadidegeneket.

A cég nem csak klímákat, hanem emellett még hőszivattyút is forgalmaz, ez a két fő profiljuk. Vagyis akár hűteni, akár fűteni szeretnénk a házunkat, akkor itt mindenre találunk megoldást.

KlimaGlobal

A barátnőm elmesélte, hogy először egy ajánlatot kért a cégtól. Ezt úgy lehet megtenni, hogy egészen egyszerűen felmegyünk a honlapjukra, ahol egy ajánlatkérő űrlapot kell kitölteni. Ebben meg kell adnunk a nevünket, a telefonszámunkat, az email címünket és azt, hogy melyik városba kérjük a szolgáltatást. Emellett pedig még hagyhatunk egy rövid üzenetet is, ahova érdemes leírni azt, hogy konkrétan mit szeretnénk, klímát vagy hőszivattyút, lakásba vagy házba, illetve bármi olyan egyéb információt, ami fontos lehet az ajánlatkérés szempontjából. Elmondta, hogy nem kellett sokat várni egyáltalán a megkeresésre, mert már másnap meg is keresték a konkrét ajánlattal.

Amióta beszerelték nála a klímát nagyon meg van vele elégedve, mert nagyon kellemesen lehűti a lakást és egyáltalán nem kell meggyulladnia a melegtől. Olyannira megtetszett az elmesélése, hogy még én is elgondolkoztam egy ilyen klíma beszerelésén, pedig én egyáltalán nem vagyok híve az ilyen kütyüknek.