Az életmódváltás az új vállalkozást is elhozta számomra

Az egészséges életmódot és táplálkozást nem szabad félvállról venni! Rengetegen vannak azok, akik azt gondolják, hogy ők az átlagosnál jobb géneket örököltek, és ennek köszönhető, hogy 40 éves korukig semmilyen súlyos betegség nem alakult ki náluk! Pedig ez egyáltalán nem így van, és nagyon is könnyelmű gondolkodásra vall az, ha valaki kizárólag a vakszerencsében bízik az egészségmegőrzés kapcsán.

Ezt persze én is a saját bőrömön tapasztaltam meg. Azt hittem, hogy a mai világban természetes dolog, hogy mindenki rohan és stresszel. Egyszerűen nincs más választásunk. A gyorséttermek pedig olcsók és népszerűek, annyira csak nem lehetnek ártalmasak, ha folyton ekkora sor kígyózik előttük! Nem is mindig volt parkolóhely, micsoda szégyen és gyalázat! Ma már muszáj mindenhova autóval menni mert különben elkések, ezért is adtam el a biciklimet! Mozgás? Friss levegő? Hagyjuk már, abból nem fogja tudni kifizetni az ember a számláit!

Talán sokan vagyunk hasonló cipőben, és az egészségtelen életmód bizonyos szempontból még kényelmes is. Sokan inkább rontják a szemüket a kanapén esténként a különböző elektronikai készülékekkel, mintsem hogy nekiálljanak sportolni egy fárasztó nap után. Az év első 3 hetében még tele szoktak lenni az edzőtermek, aztán milyen létesítmények telnek meg? A kórházak! Az elhízás és az egészségtelen táplálkozás olyan utak, amelyek végül mind oda vezetnek!

Emlékszem, hogy egyszer csak a nagy rohanásban elájultam, utána pedig egy mentőautóban tértem magamhoz. Az ápolók arcán megkönnyebbülés látszott, de még hetekig tartott a felépülésem. Az érrendszeri betegség nem játék, és csakis életmódváltással orvosolható tartósan. Ezért kénytelen voltam ismét venni egy új biciklit, a gyorskajákat pedig egészséges, tápanyagokban gazdag ételekre cserélni. Közben ráakadtam egy étrendkiegészítőket forgalmazó cégre is. Mivel az ő termékeik nekem is nagyon sokat segítettek, jó szívvel ajánlottam azokat az ismerőseimnek is. Ezáltal sikerült némi plusz pénzt is keresnem, végül pedig egy egész szép vevőkört alakítottam ki. A vállalkozásom készen állt a továbblépésre, egy közelgő rendezvény pedig remek alkalomnak tűnt, hogy most már a nyilvánosság elé is ki merjek állni a vállalat termékeivel.

A megjelenést viszont alaposan ki kellett dolgozni különböző reklámeszközök segítségével, főleg mivel ennek a cégnek a termékei még nem annyira ismertek a hazai piacon, velem együtt is kevesen áruljuk őket. Ezért nem akartam egy unalmas rollup-ot, amiből úgyis lesz a kiállításon vagy 120 db, hanem háttérként is valami extrábbat szerettem volna. Az első benyomás ugyanis nagyon fontos, mi pedig csak most tesszük be a lábunkat a hazai piacra, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan tesszük ezt meg.

Egy ismerősöm javasolta, hogy vegyem fel a colornyomda.hu-val a kapcsolatot, mivel ők tényleg profik ezen a területen, és biztosan segítenek nekem egyedi ötletekkel feldobni a standot. Arról nem is beszélve, hogy nagyon sok névjegykártyára, szórólapra és egyébre lesz szükség, amit nagy mennyiségben is tudni kell majd profi minőségben elkészíteni. Meg is nyitottam hát a colornyomda.hu weboldalát a laptopomon: Üvegnyomtatás – Reklámeszközök | Color Nyomda.

Üvegnyomtatás? Na, ez a cím már a legelején megfogott. Nagyjából sejtettem, hogy miről is lehet szó, mivel láttam már olyat irodaházakban, hogy üveglapokra nyomtattak valamilyen dekorációt. Szerintem a rollup-ok kora már lejárt, ha ki szeretne tűnni az ember a tömegből a termékével, akkor a céges megjelenésében is újítania kell, ezért az új megoldásoktól sem szabad megriadni.

Az üvegnyomtatás, főleg ha a cég fő reklámeszközének elkészítéséhez kell, nem olyan dolog, amit csak úgy bárkire rá merne bízni az ember. A colornyoda.hu nagyon sok referenciával és tapasztalattal rendelkezik, ami egyre inkább világossá vált számomra, miközben folytattam a navigálást a Üvegnyomtatás – Reklámeszközök | Color Nyomda aloldalról továbblépve.

Üvegnyomtatás - Reklámeszközök | Color Nyomda

Kicsit az az érzésem volt, hogy ilyen módon a colornyomda.hu dolgozóit is jobban megismerem, mivel akármelyik szolgáltatásra vagyunk kíváncsiak, a központi elérhetőségek mellett egy-egy munkatárs nevét is ki fogja adni az oldal. Így már tudunk hivatkozni egy konkrét megszólításra, amikor leadjuk az egyedi ajánlatkérésünket. Bár az én esetemben elég sok mindenre volt szükség, így tulajdonképpen mindegy is volt, hogy kinek írok. Bár ezek után biztos voltam benne, hogy itt kivétel nélkül mindenki a legprofibb ügyfélkiszolgálásra törekszik.

A colornyomda.hu valóban sok mindennel foglalkozik. Bár az üvegnyomtatás esetében tényleg nem árt, ha többször is egyeztetünk a kapcsolattartónkkal a végleges tervek elfogadása előtt – mivel itt utólag nehéz bármin is módosítani, vannak olyan kisebb reklámeszközök is, amelyeket mi magunk is előre megtervezhetünk. Ilyen például a névjegykártya, ami legtöbbször elég egyszerű szokott lenni, bár ez is a fantáziánkra van bízva. A colornyomda.hu segédlete alapján egy ilyennel még a nagyon kezdők is megpróbálkozhatnak. Ezáltal mind saját magunknak, mind pedig a nyomdának időt tudunk megspórolni. Minél részletesebbek és kidolgozottabbak ugyanis az ötleteink és a terveink, annál rövidebb idő alatt kivitelezhető a nyomtatás is, természetesen modern gépekkel és profi eszközökkel.

Nálam elég hosszú volt a lista, hogy mi mindennek a nyomtatására lenne szükségem. A colornyomda.hu korrekt, részletes árajánlatot adott az összes tételre a legkisebbtől kezdve a legnagyobbig. Ami természetesen a hatalmas, a hagyományos rollup helyettesítésére szolgáló üveglapból állt. Erre én is nagyon kíváncsi voltam. A colornyomda.hu a megbeszéltek szerint ezt is elkészítette a vállalt határidőn belül, ezért semmi akadálya sem volt annak, hogy magunkkal vigyük azt a kiállításra.

Bár a névjegykártya, amit összeállítottam a colornyomda.hu számára, nem sok élénk színt tartalmazott, ezek az elemek a papíron sokkal jobban kijöttek, mint ahogy én azt elképzeltem. Tehát egyedi is lett a végeredmény, figyelemfelkeltő is, de nem hivalkodó, meg ki is emelkedik a többi konkurens cégé közül, amit eddig láttam. Tulajdonképpen felülmúlta az elvárásaimat, és nagyon tetszik! Jobb kivitelezőt úgy érzem, nem is választhattam volna ehhez a projekthez!

A kért színes prospektusok és egyéb kisebb reklámanyagok szintén tökéletes minőségben készültek el a colornyomda.hu műhelyében. A végén el is fogyott minden, nem volt elég kellék nálunk, de ez innentől kezdve már a mi felelősségünk, hogy leadjuk a colornyomda.hu felé a megfelelő darabszámú utórendelést. Szerintem ők továbbra is meghatározó szerepet fognak kapni a cégünk imidzsének kialakításában, mi pedig folyamatosan azon dolgozunk, hogy meggyőzzük az embereket, hogy addig tegyenek az egészségükért, amíg míg nem késő. Bár az egészségem romlására volt szükség ahhoz, hogy minden téren újra tudjam kezdeni, azt senkinek sem javaslom, hogy idáig várjon, amennyiben már most életmódváltoztatáson gondolkozik.

Persze vannak, akiket továbbra is nehéz lesz meggyőzni. De remélem, az üvegnyomtatás és egyéb figyelemfelhívó reklámeszköz-technikák segítségével egy nap majd őket is képesek leszünk megszólítani. A fiatalokat minden esetre sikerülhet, ha modern eszközökkel kampányolunk, a colornyomda.hu pedig ehhez nagyban hozzájárul.