A vizes fal az egészségünket is fenyegeti

A vizes fal sok gonddal járhat. Nyilván számos problémát okozhat az épület szerkezetében, de esztétikailag is nagyon zavaró egy nedves falnak a látványa. Ami talán a legfontosabb, hogy még az egészségünkre is káros hatással lehet ez a jelenség. A vizes fal hozzá járul ahhoz, hogy az adott helységben a páratartalom növekedjen. Ennek egyenes következménye lesz az, hogy a penész is megjelenik a lakásban. A penész végeredményben pedig növelni fogja az egészségügyi kockázatot. Különböző allergiás reakciókat válthat ki azokban, akik erre érzékenyek. Különösen képes irritálni a szemet, a tüdőt, a bőrt és a torkot is. Arról nem is beszélve, hogy a vizes fal kellemetlen szagokkal is jár, mely elsősorban a víz elpárolgása utáni hátra maradt oldott ásványi anyagoknak köszönhető. Tehát ha ilyen dolgokat észlelnünk a lakásban, azonnal szakemberhez kell fordulni, nem csak a lakásunk épsége, de a saját egészségünk miatt is. Ezt sosem szabad túl sokáig halogatni.

Pontosan egy ilyen eset megoldására javaslom a vizszereles.net webes felületének a felkeresését. Ezen az oldalon egy olyan profi vízszerelő csapatot érhetünk el, akiknek egy ilyen gond kiküszöbölése, a feladat nehézsége ellenére is, szinte rutinnak mondható. A weboldalon a szolgáltatásaik jól láthatóan fel vannak sorolva, ahol ott szerepel a csőtörés is, ami a vizes fel egyik leggyakoribb oka. Egy ismerősöm már fel is kereste őket egyszer, mert érezte, hogy rossz a levegő a lakásban. Ezt a falnak egy nedves része okozta, amit eddig eltakart egy bútor. Mivel már sok jó véleményt hallott ezekről a szerelőkről, felkereste őket. Egyszerű dolga volt, mert a weboldalon ott szerepelt az elérhetőségük. Másnapra beszéltek meg egy időpontot, de egyébként sürgős esetekben akár egy vagy két óra alatt is kiérkeznek az ügyfelekhez. Budapest és Pest megye települései taroznak bele a lefedettségükbe.

A kiérkezést követően a problémát nagyon hamar felmérték és megtalálták. Kiderült, egy a falban elhelyezkedő csővezetéknek a szivárgása miatt jelentkezik a nedvesség a falban. A lehetőségekhez képest a lehető leghamarabb sikerült orvosolni a problémát, oly módon, hogy a megoldás tartós maradjon. Volt szerencsém látni, hogy hogyan végzik a munkát az ismerősömnél és abszolút érezhető volt, hogy ez már a sokadik hasonló eset, amivel találkoznak. Rutinosan, de nagyfokú alapossággal kezelték a helyzetet, amihez a kiváló eszközeik is a rendelkezésükre álltak.

Külön kiemelném azt is, hogy a vizszereles.net több éves garanciát is vállal a munkáira, ami egy nagyon szimpatikus dolog a számomra. Ebből is érződik, hogy mennyire odafigyelnek arra, hogy hosszú távon is tartós eredményeket fektessenek le.

vizszereles.net

Az ismerősömnek volt biztosítása az ilyen esetekre. Nagyon örült mikor kiderült, hogy az általuk kibocsátott számlát a biztosító társaságok is elfogadják. Ez nem mindenkire igaz, de ez a csapat ebben a tekintetben is teljesen ügyfélközpontú.

Az biztos, hogy ha a jövőben szükségem lesz az általuk kínált szolgáltatásuk bármelyikére, őket fogom megkeresni, mert teljesen meggyőztek. A vizszereles.net már több mint 30 éve tevékenykedik ezen a piacon, ami úgy gondolom, mindent elmond. Ráadásul a lehető legmagasabb AA minősítéssel is büszkélkedhet ez a cég. Ezt elsősorban annak köszönheti, hogy rendelkeznek a megfelelően szakképzett, tapasztalt és elhivatott dolgozókkal, akik szeretik a munkájukat. A munkaerő minősége azért is fontos, mert ennek a szakmának további részterületei is vannak, ami speciális tudást is igényelhet.