A genetika fontos, de egy jó legénybúcsús pólóval kezdődött minden

A jó gének és a genetikai adottságok nagyon fontosak az utódok szempontjából. A párválasztásnál is talán ösztönösen jön, hogy olyan emberrel találjuk meg a boldogságot, akinek a génjei, gyermeknemzés szempontjából passzolnak a mieinkhez és ezáltal egészséges utód jön a világra. Számos tanulmány született már arról is, hogy a megfelelő időpontban megtalált pár is fontos, hogy jó esetben az ember 30 év alatt szüljön, de ez a szám már egyre jobban kitolódik, és bennünk férfiakban sincs meg a hajlandóság 30 év alatt. Holott a gének, amiket örökítünk, ilyenkor a legjobbak, illetve kevesebb kockázattal, születési rendellenesség nélkül gyarapodhatunk. De előbb, hogy betartsuk a bizonyos lépéseket, házasságra adja a férfi a fejét, melyet egy frenetikus legénybúcsú előz meg, hogyha olyan rendes barátokkal bír az ember, mint én.

A fiúk, egy szuper legénybúcsú hoztak össze számomra, jobbat nem is kívánhattam volna, és mint utóbb kiderült nagy szervezést folytak a háttérben, míg a nagy nap előtti, legalább akkora esetét összehozták számomra. Elmondásuk szerint, mindenki nagyon aktívan részt vett az esemény megszervezésében, valaki a helyszínt intézte és valaki a maradandó emléktárgyakat szerezte be. Ilyen volt, az a póló is, amit én kaptam, külön vőlegényes és a fiúknak külön legénybúcsús baráti pólójuk volt. Egy remek helyről rendelték ezeket a pólókat; https://lolmarkt.hu, amit azt barátom talált, és mivel remek pólókat forgalmaznak, a többiek is gyorsan rábólintottak a választására. Elmondásuk szerint már csak az volt számukra a kérdés, hogy a rengeteg vőlegényes, és vőlegény udvartartása póló közül, melyet ezen a remek oldalon találtak; https://lolmarkt.hu. Nagy kupaktanácsot folytattak, hogy milyen színű is legyen az egyen pólónk, melyet a legénybúcsú estéjén fogunk viselni, úgy döntöttek, hogy legyen kék – az olyan férfias, és az esetek legtöbbjében, mindenkinek jól áll. Azt is ki tudták választani, hogy a felirata pedig fehér legyen. Nagyon jól összekombinálták a színeket, és természetesen az elmaradhatatlan vicces felírat sem hiányzott. Az este folyamán mindenki, akivel találkoztunk nagy mosollyal konstatálta, hogy mi is szerepel a pólóinkon. A fiúktól remek választás volt ez a kis meglepetés, melyet az egyen póló képviselt.
Amikor megkérdeztem tőlük, hogy mégis a nagy szervezés közepette, hogyan is volt idejük, még a pólókat is intézni, arra csak annyi válasz érkezett, hogy nagyon egyszerűen. Kikerekedtek a szemeim, mi az, hogy egyszerűen? Megtaláltuk azt a remek oldalt, és a céget, ahol pillanatok alatt kiigazodtunk, és mivel tudtuk, hogy mit keresünk, ezért könnyű dolgunk volt, rámentünk, arra a kategóriára, ami a mostani esténkbe vágott, és csak a színt és méreteket kellett megbeszélnünk, hangzott a válaszuk. Színben egyet értettek, már csak a különböző méretválasztásokkal telt ez az idejük, hogy mindenkinek azt a méretet válasszák ki, amelyik neki megfelel. És mivel interneten keresztül találták a céget, ezért nem is mentek be a cég egyik üzletébe, ezzel is maguknak spóroltak időt és energiát, hanem ott a honlapon meg is rendelték. Pár nap elteltével a futár meg is hozta a szállítmányt, még éppen időben, így a hétvégi legénybúcsún, viselhettük a remek minőségű, és találó feliratú pólókat. Ezek a pólók örök emlékek maradnak, és mivel kényelmesek és jó anyagból készültek, sok évig lehet majd őket hordani, és mindig erre a napra fognak emlékeztetni.