Legénybúcsú? Itt a megoldás

Mire vágyhat egy egészséges férfiember?… Hát naná, hogy feleségre! Fogadjunk nem erre a válaszra számítottál kedves olvasóm! De én ezt mindenfajta mellébeszélés nélkül állíthatom, hogy így van, csak nem merjük bevallani. Nőkre is vágyunk, erotikára, szenvedélyre, de ezenfelül még több mindenre. Akár gondoskodásra is! De nem akarok most túl csöpögős lenni, elvégre férfi vagyok, így hát evezzünk más vizekre. De maradhatunk a házasságnál, csak éppen más megvilágításból. Mi kell ahhoz egy férfinak, hogy megházasodjon? Első, és legfontosabb dolog: fel kell nőjön. Jól tudjuk, hogy ez sokunknak nem jön össze. De honnan lehet látni, hogy valaki felnőtt? Nem, nem a videójátékok. Azok örökké elkísérnek minket.

Hanem itt arról van szó, hogy felelősséget tudunk vállalni a tetteinkért. Nem kamuzunk, nem beszélünk mellé, hanem ott vagyunk amikor kell és teljes mellszélességgel kiállunk magunk, a családunk és mindennemű dolog mellett, ami mellett fontos kiállni.

Az én legjobb barátom sikeresen elérte a férfikort, és bizony nagy fába vágta a fejszéjét, mikor megkérte Julcsi kezét. Julcsi tényleg tüneményes lány, és elég türelmes is volt Ábellel, így hát mondhatjuk, hogy Ábel elég jól választott.

Mivel én vagyok a legjobb barátja, és nem mellesleg egy partyállat, ezért engem kért meg, hogy szervezzem meg a legénybúcsúját. Sokat gondolkodtam, hogy mi legyen, menjünk el Budapest legjobb szórakozóhelyeire és igyunk? Nem rossz, de valójában minden hétvégén ezt csináljuk. Kell ide valami ütősebb! Hétvégi vitorlázás a Balatonon? Na ez már döfi! Nagyon jól hangzik és biztos vagyok benne, hogy ez a legénybúcsú Ábelnek is bejönne! És az interneten találtam a honlapot. A https://balatonpro.hu/legenybucsu/ oldalán különböző csomagokat lehet rendelni, mindegyik 10 ezer forint körül van, és tartalmaznak vitorlázást, korlátlan italfogyasztást, és belépőket a siófoki szórakozóhelyekre. Úgy tudom, hogy Ábel még nem volt Siófokon bulizni, így hát végre valami újat is kipróbálhat! Hogy vitorlázni volt-e már, azt nem tudom, de véleményem szerint egy sportos fazon, így biztosan tetszeni fog neki a dolog!

Nem sokkal később fel is vettem a kapcsolatot a szolgáltatókkal, akiknek elmondtam, hogy hányan lennénk, mik a terveink és hamar le is tudtunk fixálni egy szabad hétvégét. A srácoknak is nagyon tetszett az ötlet, így hát alig vártuk a jeles napot! És hogy hogyan is zajlott az a hétvége?

Az egyik havernak van egy 7 személyes autója, amit kölcsön kért, így hát leutaztunk a Balatonra. Ábelnek persze semmit el nem árultunk az egészből, csak annyit, hogy tegyen el fürdőruhát és tiszta alsógatyát. Ábel úgy tett, és kíváncsian várta, hogy hova fogunk megérkezni. Amikor meglátta a Balatont, elárulta, hogy titkon remélte, hogy a Balaton lesz az úticél, hiszen ilyen melegbe mi másra vágyna az ember, mint egy jó kis fürdőzésre. Na még ha tudná, hogy nem csak erről lesz szó. Mikor megérkeztünk, és Ábel meglátta a hajót, majdnem eldobta az agyát. De mi is! Sokáig el se hitte, hogy mi most tényleg ezen fogunk bulizni. A személyzet nagyon kedves volt, és wellcome drinkekkel fogadtak minket. Miután lecuccoltunk, nekiveselkedtünk a vitorlázásnak. Ábel nagyon élvezte. Titkon elárulta, hogy bár még sosem vitorlázott, mindig is ki akarta próbálni. Nagyon tetszett mindenkinek az élmény, a kedvünket még az sem zavarta, hogy kicsit szemerkélt az eső. Este pedig a kikötőben vacsoráztunk, majd nekiveselkedtünk az éjszakának. Ádám számára különböző feladatokat találtunk ki, amelyek során bebizonyíthatta, hogy rátermett a feladatra. Mi is jól éreztük magunkat, Siófokon sok csaj volt, Ádám be is csajozott, ő egy 2 órára el is tűnt.

Visszatérve pedig a hajón egészen jól ki tudtuk pihenni magunkat a kis kabinokban. Felejthetetlen éjszaka volt! De ami a Balatonon történt, az bizony ott is maradt!