Semmit sem szabad lebecsülni az életben!

Ha alábecsüljük bárminek a komolyságát, vagy komoly voltát, mindig azon fogjuk kapni magunkat, hogy valamilyen nem várt dolog okozhat egyszercsak kalamajkát az életünkben. A genetikai tanszéken hallgató diákként tényleg arra kell rájönnöm mostanság, hogy az ember ösztönösen a saját működésére hajazó dolgokat hoz létre, ami aztán mindig, térképszerűen leírható lesz bonyolultabb és bonyolultabb rendszerekként idővel. Nézzünk szét a háztartásunkban, és döbbenjünk rá, kis utánagondolással, hogy bármi, amit ott találunk mennyire hasonló rendszer, mint amilyen az ember maga is. Vagy az ember bizonyos szervei, a komplett szervezete, mióta csak a fajunk létezik. Micsoda egymásra épülést figyelhetünk meg kiegészítő funkciókban, és hogyan adjuk át ezt a komplexitás-jelleget bárminek magunkból, amit megalkotunk.

Tudom, ehhez ilyen érdeklődésűnek kell lenni, mint amilyen én is vagyok (mármint, hogy ezen a szemüvegen át szemléljük a dolgokat), de mégis, nézzük meg mondjuk a topvizgazfutesszerelo.hu oldalon, hogy milyen végtelen sok magyarázó szöveget is elénk tárnak, ha mélyebbre hatolunk a weboldaluk leírásos részeiben, ahhoz, hogy megértessék, miféle szolgáltatóként érdemes megismernünk őket. Gázbojlerek szerelése, vagy gázszerelés – mi a különbség? És mennyire eltérő szaktudást igényel bármelyik? Ezen a siteon megtudhatjuk ezeket, még mielőtt kihívnánk őket valami konkrétumhoz. És, hogy miről jutott pont ez most az eszembe? Nemrég kellett a keresőbe begépelnem, hogy gázszerelő buda, és máris egy olyan oldalra jutottam ezáltal (a topvizgazfutesszerelo.hu-ra), ahonnan gyorsan is hívhattam volna segítséget, de én ennél érdeklődőbb természet vagyok! Sokkal.

Pedig amúgy, azt írják róluk, azért ilyen népszerűek a neten, és ezért tűnhetett ennyire releváns találatnak pont az ő site-juk, mert mindent megtesznek vészhelyzetekben azért, hogy gyorsan kiérkezzenek. Ez fel is tűnik az oldalukon. Ezért van külön kiemelve menüpontként ott, hogy “csőtörés”, hogy “duguláselhárító” és van egy külön nagy Hibabejelentés gomb is mellettük. Ezek igencsak gyorsan mindent szétromboló, minden otthoni rendszerünk működését bojkottáló problématípusok… Mondtam, én mindennek utánanézek, és az a tapasztalatom, hogy a gyorsaság miatt dicsérik őket a legtöbben. És ennek tetejében azért, mert ilyenkor is, vészhelyzet esetén is csuda jó munkát végeznek. Ami után nem kell majd jönni szerelni fél-egy éven belül újra senkinek. Sőt, még tovább sem… Eleget olvastam ezeknek utána, szóval ha hoztok nekem érdekesebb és bizalomgerjesztőbb találatot a “gázszerelő buda” szavakra ilyen témakörben, hát én lehidalok. Úgy értem, ebben a térségben, ahol én lakom. Ez nem csak a főváros, de Pest megye egésze is amúgy. Ezeken a részeken javítanak, szerelnek, nem csak eldugult vécét, vagy megrepedt csöveket, de modern berendezéseket is. Amik mondjuk korszerű melegvíz-ellátást biztosítanak.

Na, de mit nem szabad szerintem még lebecsülni tehát? Azt, hogy mennyit lehet és kell is tanulni egy gázszerelőnek, vagy mondjuk egy vízszerelőnek ahhoz, hogy olyan híresen sokat ajánlottá váljon mások körében, mint a topvizgazfutesszerelo.hu emberei. Továbbá persze vannak olyan erényei is a szolgáltatásuknak, hogy ők minőségi cuccokkal is dolgoznak. Nem csak szerszámok terén, de eredeti alkatrészeket is hoznak, ha valami speciális kellene nekünk, akkor pedig beszerzik. A lényeg, hogy a régi berendezésekhez, rendszerekhez pont úgy értenek, mint a legmodernebb konstrukciókhoz. Vízszerelő, gázszerelő, Buda, Pest vagy akár az egész megye? Akkor topvizgazfutesszerelo.hu!