A génjeimben van, hogy nem vagyok fotogén, de a selfie gépet én is élveztem

A génjeimben van, hogy nem mutatok jól a fotókon. Készítse bárki azt a képet, én biztosan nem fogok jól mutatni rajta. Mégis mikor a céges bulin megpillantottam selfie gépet, amit a Selfie Gép Fotóautomata Kölcsönzés – selfiegep.hu oldalról béreltek, nem bírtam ki, hogy ki ne próbáljam.

Szerintem nagyon jól illett a céges bulira, mert mindenki meg tudta örökíteni magát a kedvenc kollégáival, méghozzá viccesen.

Egy ilyen selfie gép amúgy olyan, mint egy fotóautomata, csak szerintem jobban fotóz, és nem zárt. Vannak hátterek, kiegészítők. Szerintem nálunk a cég csináltatott egy hátteret, és a képek szélén is ott volt a cégünk logója, de szerencsére ez nem zavaró, sokkal inkább ötletes volt.

A Selfie Gép Fotóautomata Kölcsönzés – selfiegep.hu oldaltól is jött egy dolgozó, aki arra vigyázott, hogy ne rontsuk el a gépet, és segített mindenben, amiben kellett. Megmutatta, hogyan csináljunk képet, hogyan tudjuk duplázni a nyomtatást, hogyan tudunk videót felvenni és hogy tudjuk egyből megosztani a képeket az Instagramon is.

Nagyon jól éreztem magamat, szuper programok voltak, jókat ettünk és ittunk, és annak ellenére, hogy nagyon nem vagyok fotogén és általában menekülök a kamera elől, most, hogy eleve beállított szelfiket csináltunk, rólam is készült egy-két tényleg jó kép.

Szerintem tök jó megoldás, amit a Selfie Gép Fotóautomata Kölcsönzés – selfiegep.hu oldal kínál, hiszen ezekben a képekben az a jó, hogy nem kell megjátszani magunkat a fotós előtt, nincsenek mű mosolyok, hanem igazi vidámság látszik a képeken.

A kiegészítőkkel, amiket hoztak, minden képet fel lehetett dobni. Voltak kalapok, maszkok, vicces parókák, ezekkel pedig jókat bohóckodtunk a kameralencse előtt.

Megnéztem a Selfie Gép Fotóautomata Kölcsönzés – selfiegep.hu oldalát is a céges buli után, azt hittem, sokkal drágább egy ilyen gép bérlése, de szerintem nem is olyan vészes. És nem képenként, hanem óránként kell fizetni, szóval annyit fotózkodhatunk ezért a pénzért, amennyit csak akarunk.

Nagyon élveztem a bulit, jó ötlet volt ez a selfie gép, ami a nagy sikerre való tekintettel szerintem máskor is fel fog még bukkanni a céges bulikon.