Az egészségmegőrzés és a tárhely bérlés árak

A cégnél, ahol dolgozom, választható juttatás egy kedvezményes egészségügyi szolgáltatás, melynek lényege, hogy havi fix összegért, amit a cégem áll, 1 héten belül kapok időpontot, ha valami speciális szakellátásra van szükségem (állami szférában ez az idő többszöröse ennek), plusz tartalmaz a csomag egy évenkénti ingyenes, teljes körű kivizsgálást.

Az egészségünk megőrzése érdekében ez az utóbbi szerintem különösen fontos, hiszen vannak súlyos, ám sokáig lappangó betegségek, és bár a génállományom kitűnő, így 50 felett szerintem nagyon fontos előrelátónak lenni.

Szokás szerint korán odaértem, így várakozás közben a tárhely bérlés árakról informálódtam, a cégnek ugyanis szüksége lenne rá.

Egy barátom ajánlott egy céget, rögtön az ő honlapjukat néztem meg. Az árak az évi szűk 5000 forinttól egészen a havi több mint 13 ezer forintig terjedtek.

A két véglet között nő a tárhely kapacitás, a fizikai memória, a domainek száma és az adatforgalmi korlát is.

Emellett bizonyos szolgáltatások minden csomagnak fixen a részét képezik, mint a korlátlan aldomainek és adatbázisok száma, vagy a személyre szabható spamszűrés és az email nyomkövetés. Az email küldési limitje szintén egyforma, 500 darabot bír el a rendszer óránként, domainekre lebontva.

De akkor sincs semmi gond, ha az ember nincs tisztában ezeknek az értékeknek a jelentésével, ugyanis a táblázatba foglalt információk alatt egy egyszerű, szöveges felsorolás van arra vonatkozóan, hogy melyik tárhelycsomagot milyen célra ajánlják.

Pont mire sorra kerültem, ki is választottam a megfelelőt, amelyet középvállalkozásoknak, és közepes forgalmú webáruházaknak javasolnak.