Találtam egy oldalt, amivel egyszerre követhetek minden akciót

Az egészséges életmódhoz, mint ahogyan azt már sokszor írtam, szorosan hozzátartozik az egészséges táplálkozás. A betegségeinkről nem csak a gének tehetnek, az életmódunk is nagyban befolyásolja egy betegség kialakulását, vagy pont, hogy a gyógyulást.

Az egészséges, vitaminban, rostban és ásványi anyagokban gazdag ételek gyakran sokkal drágábbak, mint a hasznos anyagokban szegényebb társai. Persze ez nem azt jelenti, hogy minden egészséges, ami drága, és minden egészségtelen, ami olcsó.

Egy étel árát ugyanis általában az határozza meg, hogy mennyibe kerül előállítani, milyen messziről kell beszerezni. Egy termék ára rengeteg tényezőtől függ az alapanyagoktól kezdve a dolgozók munkabérén és a csomagolási költségeken át a szállításig.

Minél hosszabb a gyártási folyamata egy terméknek, annál valószínűbb, hogy drágább lesz.

De nem feltétlenül kell vagyonokat kifizetni egy-egy prémium kategóriás termékért. Elég, hogyha képben vagyunk az akciókkal. A mi lakhelyünk közelében rengeteg bolt van, de nem kapunk mindegyiktől akciós újságot. Vagy azért, mert eleve nem küldenek, vagy azért, mert elkeveredik, vagy esetleg nem tartozunk bele abba a távolságba, ahol még osztanak reklámújságokat.

Szerencsére az internet korában már semmi szükség a papír alapú újságokra, hiszen majdnem minden áruház, élelmiszer bolt rendelkezik saját honlappal, ahol előszeretettel tüntetik fel az akciós termékeket, sőt, a legtöbb helyen a reklámújság ugyanabban a formában fent is van, mint ahogyan azt kézhez kapnánk.

Szeretek tisztában lenni a jó akciókkal, és szeretem úgy megtervezni a heti nagybevásárlást, hogy a legkevesebb helyre kelljen elmennem, de a legjobb áron tudjak mindent beszerezni. Szeretek egészségesen étkezni, így kifejezetten a zöldség és gyümölcs akciókat keresem, de nehéz mindig minden üzlet honlapját végig nézni és akciós termékek után kutatni.

Szerencsére már van erre is egy sokkal időtakarékosabb megoldás, amit itt érhettek el: Penny Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső .

Az akcióleső egy olyan oldal, ami folyamatosan összegyűjt az egyes boltok akciós újságjait, így a kiemelt ajánlatokat gyorsan át lehet lapozni egy oldalon. Egy egyszerű felületet alakítottak ki, ahol mindenki gyorsan meg tudja találni az őt érdeklő boltok akciós kínálatát. Így fizikai akciós újságok nélkül is mindig képben lehetünk az aktuális ajánlatokkal kapcsolatban. Nem kell minden bolt oldalát felkeresni, csak kattintással váltogathatok az online lapozható akciós újságok között.

Nagyon örülök neki, hogy volt, akinek ez eszébe jutott. Persze, minden üzletnek van honlapja, vannak alkalmazásai, de sokkal jobb, hogy így, egy helyen, egyszerűen kezelni lehet a sok újságot.

Az egyes üzletek, újságok a kedvenceinkhez adhatók, így még csak ki sem kell keresni őket a listából, vagy ha hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy melyik újságban mit láttunk, így később is tudni fogjuk, hogy a kedvencekhez helyezettekben kell keresgélnünk.

Szerintem ezzel az oldallal egy kicsit mindenki közelebb tud kerülni az egészséges ételekhez, mert nem csak a közelében levő, vagy reklámújságokat küldő boltok kínálatában fog válogatni, hanem egy sokkal szélesebb termékkört fog látni, így amikor valami, valahol akciós, arról egyből tudni fog.

Nem kell többet arra várni, hogy a legközelebbi üzletben akciós legyen az avokádó, mehetünk akár egy olyan üzletbe is, ami közel van a munkahelyünkhöz, de valamiért nem szoktunk oda betérni. Most már tudni fogjuk, ha ott akciós és ez egy nagyszerű dolog nem csak az egészségünk megóvásának szempontjából, hanem az anyagiak oldaláról vizsgálva is.