Sportolás is kell a jó gének mellé

Egész életemben olyan mondatokat hallgattam mindenkitől, hogy “annyira irigyellek, hogy ilyen jó a genetikád!”, “neked semmit sem kell csinálnod és jól nézel ki…”. Mind ez szép és jó, de egyáltalán nem igaz. Tény, hogy remek genetikám van a családomnak köszönhetően, így a testi adottságaim valóban az átlagosnál jobbak. Ez azonban nem azt jelenti, hogy nekem nem kell odafigyelnem semmire, és úgy is élsportoló alakom lesz. Nekem is egészségesen kell étkeznem és a sportról sem szabad megfeledkeznem. Emiatt követek szigorú diétát és kerékpározok minden hétvégén, de sokszor hétköznapokon is.

Thule

Természetesen nem egyedül, hanem a barátaimmal és a párommal szoktam menni ezekre a túrákra. A környéken már minden útvonalat bejártunk az évek alatt, így úgy döntöttünk, egy messzebbi, hosszabb túrára is elmegyünk közösen. Mivel a kinézett körtúra az ország szinte másik végén van, ezért autóval kellett nekivágnunk az útnak. Az egyetlen bökkenő ezzel, hogy nekem és páromnak nem állt rendelkezésünkre autós kerékpártároló, és senki nem is tudott kölcsönadni, így minél előbb be kellett szereznünk egyet.

Azt már a társaság előzetesen megígértette velem, hogy csak is Thule terméket fogok vásárolni. Szerintük ez az egyik legjobb márka a piacon. A kérdés már csak az volt, hogy mégis honnan szerezzem be a leendő Thule tetőre szerelhető kerékpártartómat.

Ekkor bukkantam rá az autofelszerelesek.hu oldalra, amely úgy tűnt megoldást nyújt a problémámra. A cég 2004 óta foglalkozik autós felszerelések értékesítésével és bérbeadásával. A Thule márka termékei nagy számban megtalálhatóak náluk sok más világmárka mellett. Egészen az apró, sokszor jelentéktelennek tűnő kiegészítőktől kezdve a hatalmas tetőcsomagtartókig minden elérhető az oldalon.

Mivel én már előre tudtam, hogy pontosan mit is keresek, egészen egyszerű volt megtalálni a termékeket az oldal letisztultságának köszönhetően. Mivel több számomra megfelelő ajánlatot is találtam, nagyban megkönnyítette a dolgom a termékekhez tartozó részletes leírás, valamint a termékeket összehasonlító funkció.

Az általam kiválasztott termék végül egy három kerékpár szállítására alkalmas kerékpártartó szett lett. Erről pozitív véleményeket is találtam az oldalon, így még inkább meggyőződtem róla, hogy jól választottam. Kicsit tartottam tőle, hogy a felszerelésnél problémákba fogok ütközni, azonban a cégnek van egy YouTube csatornája is, ahova különböző videókat töltenek fel. Itt megtalálható ennek a terméknek a bemutató videója is, így pedig kevésbé tűnt félelmetesnek a folyamat.

A termék mellé 2+3 év garanciát is kaptam. Ehhez csupán regisztrálnom kellett a www.thule.com-on. Sokkal nyugodtabb voltam, hiszen ez a termék alapvetően egy hosszútávú befektetés, így nagyon pozitív, hogy az elkövetkezendő 5 évben még garanciális lesz.

Mivel még a délelőtt folyamán megrendeltem, aznap átadták a futárszolgálatnak a csomagot. Ennek köszönhetően már másnap megérkezett hozzám a kerékpártartó szett. A szállítás tehát szuper gyors, és azt figyelembe véve, hogy méretesebb csomagról van szó, igazán kedvező az ára is.

A felszerelés bár időigényesebb folyamat volt, nem ütköztünk semmilyen problémába. Nem volt más hátra, mint nekilátni a nagy túrának, ezt pedig már a vadonatúj Thule kerékpártartónkkal tehettük meg.