Gyógyulni vágyó laptopok, aggódó tulajdonosok

Állandóan hallhatjuk, hogy mindenki a génjeire fogja a hibáit, vagy épp büszkélkedik miattuk. Hízásra hajlamos génekkel rendelkezem, azért vagyok ilyen. Jó géneket örököltél, te ehetsz bármit! A génjeibe van vésve a rosszindulat! Szerencsés génekkel rendelkezem, csak azért ilyen szép a bőröm, ezért nem ráncosodok. Ismerős valamelyik, ugye?

A közvetlen környezetünkben bárki dobálózhat effajta szavakkal, de a valóság ennél jóval összetettebb. Emberi mivoltunkat igen nagy mértékben befolyásolják ugyan a génjeink, és azok bonyolult rendszere. A szemünk, hajunk, bőrünk színe, magasságunk, csontozatunk, de még a körmeink formája is mind kódolt információk, amiket szüleinktől öröklünk. Ezek mind jó, és hasznos dolgok – hiszen valamilyen színnel muszáj rendelkeznie a hajunknak-, azonban nem csak normális géneket örökölhetünk, hanem hibásakat is, illetve keletkezhetnek újak is mutációk alkalmával. Ezeket segít felgöngyölni nekünk a géndiagnosztika.

Vannak, akik soha nem hallottak még a géndiagnózisról, pedig az is nagyon fontos. No de hogy a laptop diagnosztika ismeretlen fogalom legyen bárki számára a mai modern világban, ahol minden embernek van laptopja, az nagyon furcsa, és elképzelhetetlen.

A pc mentor számítógépünkben és laptopunkban keletkezett “genetikai betegségek” orvoslásában tud segíteni képzett szakemberei segítségével. Az alapos laptop diagnosztika alatt feltárulnak olyan problémák is, amiket egy felületesebb átvizsgálás alkalmán biztos, hogy nem vettek volna észre.
Két budapesti szervizükben várják szeretettel a gyógyulni vágyó laptopokat, és azok féltő tulajdonosait.

Amellett, hogy végre megoldhatjuk a régi problémákat, amiről azt hittük, teljesen normálisak, fényt deríthetünk azokra a gondokra is egy laptop diagnosztika kapcsán, amikről mi nem is tudtunk. Elvégre ezt is szakemberek csinálják, csak ők értenek hozzá, és legalább annyira bonyolult művelet, mint egy géndiagnosztika, amit képzett doktorok végeznek. Nem kell megelégedni egy lassú, könnyen lefagyó laptoppal!