Az egészséghez friss zöldség is kell

Megoszlanak a vélemények arról, hogy mi kell az egészséges élethez. Viszont abban mindenki egyetért, hogy a friss zöldség és gyümölcs elengedhetetlen hozzá. A legjobb, ha mindezt a saját kertünkből tudjuk magunknak megteremteni. Éppen ezért ha van egy kis kertünk, akkor sokat tehetünk magunkért és a családunkért is. Kiskoromban nagyon sokat voltam kint a kertben és segítettem a kertészkedésben is. Így nem teljesen tudatlanul kezdtem neki a saját kertemnek. Viszont ennek ellenére nem mondhatnám, hogy értek is hozzá. De szerencsére rá találtam egy nagyon jó weboldalra, ahol számos információ megtalálható. Ennek köszönhetően ma már több tudással rendelkezek a kertészkedéssel kapcsolatban, mint egy évvel ezelőtt.

A Gazdabolt oldaláról van szó. A honlapjuk nagyon jól össze lett rakva. Nagyon sok termék megtalálható náluk, több márkától is, így ha van kedvenc kertészeti márkád, akkor nagy valószínűséggel a termékeit meg fogod találni a Gazdabolt oldalán is. De nem csak a termékekből van bőség, de információból is. Hiszen az a céljuk, hogy a vásárlóikat minél jobban tájékoztassák és segítsék. Ennek köszönhetően több olyan platform is van, ahol segítséget lehet kérni tőlük vagy videók formájában segítenek.

A Gazdabolt Tv-nek köszönhetően több rövidebb videóhoz is hozzá tudsz jutni. Ezekben a videókban nem csak kezdőknek, de haladó kertészkedőknek is tudnak segítséget nyújtani, hiszen apró kis trükköket is el lehet lesni a már tapasztalt és a témában jártas szakemberektől. A videók folyamatosan frissülnek is, így mindig van valami új tartalom.

Ha ennek is több segítségre lenne szükséged, akkor a Gazdabolt tanácsadóinak felteheted a kérdéseidet és nagyon szívesen megválaszolják Neked. Minden féle témában keresheted őket: növényvédelem, biogazdálkodás, kerti tó, zöldségtermesztés, tápanyagpótlás. Bármilyen kérdésed is legyen, a szaktanácsadók megválaszolják. Sőt, még azt is kiválaszthatod, hogy kinek teszed fel a kérdésedet. Az oldalon egy rövid bemutatkozás is megtalálható a tanácsadókról és a korábbi válaszaikat is elolvashatod, így ezeknek köszönhetően meg tudod hozni a döntést, ki válaszolja meg a kérdésedet.

Az oldalon a sok termék között még csak elveszni sem lehet, hiszen a termékek termékkategóriákra vannak bontva. Ennek köszönhetően elég csak kiválasztani a kategóriát és máris könnyebben megtalálod azt, amit keresel. Szemléltetésképp, hogy milyen termékek kaphatóak a Gazdaboltnál: kerti kiegészítők, gépek, vegyi anyagok, borászat, szerves és műtrágya, növényvédő szer, öntözés és tótechnika, fólia, háló, zsák, műagyag termékek, virágföld, tőzeg, talajkondicionáló, vetőmag, hagyma, gumó, gyerekeknek való termékek: magok, könyv, csizma, kesztyű, szerszám.

Mint látható, a termékkínálat elég nagy, így mindenki megtalálhatja azt, amire éppen szüksége van. Ha neked is hiányzik valami, például kerítésre zöld háló, akkor a Gazdabolt oldalán biztosan meg fogod találni a tökéletes darabot.

Ha kíváncsi vagy, milyen márkák termékeit vásárolhatod meg az oldalon, akkor most itt van néhány példa: Grünland, Agroland, DCM, Galco Kft, Demar, EuroSoc Kft. Ez csak néhány példa, abból a sok márkából, akik a Gazdaboltra bízták a termékeik értékesítését.

Ha nem Magyarországon élsz, de rendelni szeretnél tőlük, akkor sem kell elkeseredni. Szlovákiába és Romániába is szállítanak. Amennyiben a három ország valamelyikében élsz, akkor szerencséd van. Hiszen ennek köszönhetően az egyik legjobb bolttól vásárolhatsz.

Ha feliratkozol a hírlevelükre, akkor az elsők között lehetsz, aki értesül az akciókról, a technológiai újdonságokról és még növényvédelmi előrejelzéseket is kapsz. Ezek szerintem nagyon hasznos információk. Hiszen anélkül értesülhetsz az akcióról, hogy folyamatosan figyelnéd a weboldalt. A növényvédelmi előrejelzések pedig nagy segítséget tudnak nyújtani és meg is menthetik a kertedben növekvő zöldséget és gyümölcsöt.

Ha a közösségi oldalakon is szívesen követnéd őket és értesülnél mindarról, amit megosztanak, akkor követheted őket a Facebookon, Instagramon, YouTube-n és Twitteren is. Én is bekövettem őket pár közösségi oldalon, és eddig nem bántam meg. Csak hasznos és érdekes információkat osztanak meg, így mindenkinek megéri, akit érdekel a kertészkedés.

Amennyiben a személyes vásárlás híve vagy, akkor arra is van lehetőséged. A weboldalon még egy kis segítséget is találsz ahhoz, hogy miként tudsz eljutni a boltig. Gondolom páran már eltévesztették az irányt, így segítségképpen készítettek egy rövid videót, ami egyértelművé teszi az utat. Ebből is látszik, hogy a Gazdabolt célja a vásárlók segítése és hogy minden fontos információt megkapjanak.

Amennyiben a vásárlással kapcsolatban merülnének fel kérdésid, akkor az oldalon ezekre is kaphatsz választ. Nagyon sok gyakran ismételt kérdésre megtalálod a választ. Emellett pedig azt is, hogy a kiszállítás összege mitől függ és mire számíthatsz. Ha ezekre is kíváncsi vagy, akkor mindenképp érdemes elolvasni mindent, még a vásárlás előtt.

Ha kerítésre zöld hálóra, vagy egyéb kertészeti és kiegészítő termékre lenne szükséged, akkor a Gazdabolt oldalát mindenképp a figyelmedbe ajánlom. Itt minőségi termékeket lehet beszerezni egy helyen. Nekem még nem okoztak csalódást. Remélem Neked sem fognak.