Nem csak az ember lehet egészséges

Amikor az egészségről beszélgetünk, akkor elsősorban a saját magunkéra, illetve a szeretteink egészségügyi állapotára gondolunk. Sok minden fontos a mindennapokban, de az biztos, hogy az egészségnek mindig az elsőnek kell lennie. Ehhez persze fontos az is, hogy jó géneket kapjunk, és hogy egészségben tartsuk magunkat. Figyeljünk a táplálkozásunkra, sportoljunk, tanuljunk meg a lehető legjobban kikapcsolódni és persze, amennyire lehetséges, kerüljük a stresszt. Ez talán a legnehezebb, hiszen a világ annyira fel van gyorsulva, hogy azt sem tudjuk merre kapjuk a fejünket, hogy minden munkánk időben készen legyen, hogy az otthonunk ezek mellett rendben legyen, és esetleg még magunkra is maradjon időnk. Ez egy bonyolult, másodfokú egyenlet szerintem a legtöbb ember fejében.

Huawei szerviz

Ezek mellé pedig érkezik az, hogy bizony a technika is “megbetegedhet” mellettünk. Volt egyszer egy szuper Huawei telefonom. Nagyon szerettem és évekig hű társam volt jóban-rosszban. Aztán több előzetes figyelmeztetés után egyszer csak úgy döntött, hogy nem szolgálja tovább a mindennapjaimat. Nagyon el voltam keseredve és nem is jutott eszembe, hogy talán még megmenthető. Aztán csak évekkel utána hallottam az LCDFIX-ről, ami egy márkafüggetlen gyorsszerviz, ahol egy órán belül cserélnek akkumulátort, kijelzőt és nem utolsó sorban Huawei szerviz is. Ha kicsit előbb értesülök erről, akkor valószínűleg az eddigi kedvenc telefonom még bírt volna egy keveset, illetve ha mégsem, akkor ott hagyhattam volna, hogy felvásárolják. Mint Huawei szerviz, illetve egyéb telefon szerviz, így itt is rengeteg féle alkatrész van, ami közül válogathatunk is, ha értünk hozzá.

Nos, az én több éve elhalálozott telefonomon ugyan már nem segített ez a felfedezés, hogy elvihettem volna az LCDFIX-hez, de igyekszem megosztani minél több emberrel, hogy mit érdemes tenni egy ilyen helyzetben, hiszen most már túl azon, hogy minden fontos dolog benne van a telefonunkban, előtérbe kerül egyre jobban a környezetvédelem is, ami szerintem egy nagyon fontos téma, ha már így szóba jött az egészség is. Hiszen az egészségünk érdeke is, hogy a túlfogyasztást megszüntessük, de legalább csökkentsük, ehhez pedig nagyon jó, hogy például ebben a gyorsszervizben tudunk venni felújított telefont is. Hiszen, így a már használatban lévő készüléket tartjuk továbbra is használatban.

Szerintem egy egészséges világnak alapköve, hogy megtanuljuk megjavítani az elromlott dolgokat és nagyszerű, hogy ehhez itt van ez a gyorsszerviz, hiszen így ráadásul nem is kell hosszú napokat várnunk, hogy újra nálunk legyen az újra tökéletes telefonunk. Szerintem rengeteg embert az riaszt el, hogy szüksége van a mindennapokban a telefonjára. De, ha csak egy órára kell tőle megválni, akkor az szerintem mindenkinek belefér, hiszen az egészségünk érdekében is kell, hogy néha egy-egy órára le tudjuk tenni a készülékünket.

Ha pedig tényleg eljött az ideje a telefon lecserélésének, akkor az LCDFIX-ben tudunk rá új fóliát is nézni, hogy minél tovább tudjon működni az új telefonunk és minél szebb állapotban is tudjuk tartani azt.

Mindent összevetve a véleményem az, hogy nagyon fontos az egészség, és hogy megtanuljuk becsülni a már meglévő dolgainkat. Éppen ezért fontos, hogy ha elromlik valami, akkor az a legjobb módon legyen kezelve. Ha Huawei szerviz, akkor lcdfix.hu.