Az egészséges élet titka a kevesebb CO2 kibocsátás

Nemcsak a környezettudatos élet miatt vált egyre fontosabbá az emberek körében a CO2 kibocsátás minimalizálása, hanem azért is, mert ez pozitív hatással van az egészségre is.

Aki csak teheti, igyekszik egészségesebb módon élni, legyen az az odafigyelés a megfelelően tápanyagdús táplálkozásra, a rendszeres testedzés vagy épp a pihentető alvás mind a hétköznapok, mind a hétvégék során.

Szinte mindenki tudja már, hogy mennyire fontos a tiszta levegő ahhoz, hogy a tüdőnk sokáig maradjon egészséges, így nem csoda, ha egyre többen építik be az edzésükbe a különféle típusú kardiovaszkuláris edzésformákat, hogy ezzel is növelni tudják tüdejük kapacitását.

Viszont nemcsak az edzés, a táplálkozás és az alvás terén van már lehetőség arra, hogy odafigyeljünk az egészségünkre, hanem az otthonunkban is tudunk olyan változásokat elősegíteni, amelyek hosszú távon tudják támogatni az egészségünket.

Erre nyújt megoldást például a Panasonic Aquarea Hőszivattyú – PACO HAUS webshop kínálatában lévő termék típusai. Mindegy, hogy meglévő ingatlan felújítása során vagy egy épülő házba szeretnénk betelepíteni, a különféle modellek minden típusú esetben megoldást nyújtanak.

A Panasonic Aquarea Hőszivattyú a PACO HAUS weboldalán szereplő információk szerint azért képes csökkenteni a szén-dioxid kibocsátást, mert ez egy környezetbarát módon működő rendszer, hiszen nem bocsát ki a szervezetre nézve káros anyagokat az üzemelése során, hiszen árammal működik.

Amennyiben a rendszert napelemből nyert árammal működtetjük, akkor akár nullára is lehet csökkenteni a hó végi villamosenergia számlát. Így akár 5-10 éven belül is megtérülhet a Panasonic Aquarea Hőszivattyú a PACO HAUS weboldalán található információk alapján.

Számos előnye van annak, ha a Panasonic Aquarea hőszivattyú modellek egyikét választjuk. Mivel a Panasonic Aquarea hőszivattyú nagyon hatékonyan képes hasznosítani a szerkezet által begyűjtött hőt, így hozzájárul ahhoz, hogy csökkentse az ingatlanban az energiafogyasztást. Továbbá azt is fontos kiemelni, hogy a Panasonic Aquarea hőszivattyú egy nagyon rugalmas megoldás, hiszen egyaránt lehet hűtésre és fűtésre is használni.

Ez egyben kényelmet is jelent, hiszen az egész ingatlanban kellemes meleget tud biztosítani a téli hónapok során, illetve hűsíti a levegőt minden helyiségben a nyári melegben is.

Nyilván minden rendszernek vannak hátrányai, mely alól a Panasonic Aquarea Hőszivattyú – PACO HAUS kínálatában sem kivétel. A telepítési költség igen magas, viszont ha azt nézzük, hogy már az első hónapban képes csökkenteni vagy napelem segítségével akár le is nullázni a hó végi villamosenergia számlát, akkor elmondható róla hogy ez egy hosszú távú befektetés, amely ahogy említettem már, általában a különféle tényezőktől függően olyan 5-10 éven belül meg is térül.

Amennyiben a PACO HAUS szakképzett csapatát választjuk nemcsak a kiszállítás, de a beüzemelés kivitelezésére is, akkor garantáltan jó kezekben lesz a Panasonic Aquarea Hőszivattyú rendszerünk.

Nemcsak azért, mert az előzetesen kalkulált energetikai számításoknak köszönhetően átlátható árakat kapunk, hanem azért is, mert a rendszer telepítésekor pontosan érkeznek ki, így mindig képesek tartani az előre megállapított határidőket.

A csúcstechnológiás Panasonic Aquarea Hőszivattyú a PACO HAUS széles kínálatából megrendelve tehát egy igen egyszerű, modern, költséghatékony és kényelmes módja annak, hogy otthonunkba korszerű fűtés rendszer kerüljön, mely hosszú távon segíti csökkenteni a káros CO2 kibocsátást.