Mire van szüksége egy salátabárnak?

Az vagy amit megeszel. Ez már egy nagyon elcsépelt mondat, de ez az erős igazságtartalma miatt van. Én ennek tudatában igyekszem egészségesen és változatosan enni. Régebben nagyon káros életmódot éltem, és talán emiatt is vagyok extrán motivált. Mindennap fogyasztok salátát. Ezt a szervezetem már olyannyira megszokta, hogy szinte már rosszul érzem magam, ha ez kimarad. Sajnos nincs mindig időm arra, hogy magam készítsem el a salátámat, ezért a különböző salátabárok gyakori vendége vagyok. Itt mindig lehetőségem van arra, hogy a legkülönfélébb zöldségeket fogyaszthassam, így sosem unok rá ezekre a helyekre. Jellemzően mindig friss alapanyagokat használnak fel ezeken a helyeken, de ugyanúgy fontos a tisztaság is. Végül szükség van a megfelelő gépek, berendezések használatára is, hogy a saláták gyorsan és megfelelően elkészülhessenek.

Az egyik tipikus ilyen berendezés a salátás feltéthűtő. Az ilyen és ehhez hasonló termékek fő szakértője az Rdealer hu. Rajtuk keresztül olyan feltéthűtőket szerezhetünk be, melyeknek a gyártása során rozsdamentes acélt használtak fel. Ezáltal nem csak egy tartós szerkezetről beszélhetünk, de az egészségügyi követelményeknek is képes helytállni. Az ehhez hasonló készülék beszerzése egy salátabár számára alapvető. Az említett forgalmazó több változatban is kínálja ezt a termékét. Az egyik típus egy kétajtós tárolóval van ellátva, ezen kívül rendelkezik egy munkaasztallal is, mely 435,4 x 900 mm-es munkafelületet tud biztosítani, a különböző zöldségekkel történő munkafolyamatokhoz. A szerkezet felsőrészén található egy tároló, ahol öt darab GN 1/6 edényt is el tudunk helyezni a feldolgozott zöldségek számára. Ez a felső tároló egy lehajtható ajtóval is rendelkezik, ezzel is védve a különböző alapanyagokat a külső, nem kívánt hatásoktól. Az oldalon található termékleírás egyébként részletesen felvilágosít minket a berendezéshez tartozó legfontosabb műszaki adatokról is: hűtéstípusa, áramforrás, teljesítmény. A termék mérete és súlya is fel van tüntetve, ami egy konyha tervezése esetén nélkülözhetetlen adat. A salátás feltéthűtőnek még a magasságán is változtathatunk, köszönhetően annak, hogy állítható lábakkal rendelkezik, mi által elősegíthetjük a kényelmesebb munkát is.

A másik olyan berendezés, ami igazán hasznos lehet egy salátabár esetében, az egy asztali zöldségszeletelő. Ez egy olyan strapabíró készülék, amit az Rdealer hu szintén forgalmaz. A készülék két adagolóval is rendelkezik, melyeknek különböző az átmérője. A berendezésbe beépítettek egy biztonsági mágnes kapcsolót is, a motorja pedig egy sebességen képes működni. Ez a gép akár napi 300 étel elkésztésében is tud segédkezni, úgy, hogy a megfelelő működését hosszútávon megőrzi. Ipari konyhákba nagyon hasznos egy ilyen készülék ahhoz, hogy ételek előkészítését a lehető legrövidebb idő alatt elvégezhessék. Ehhez a termékhez több különböző opcionális tartozék is beszerezhető.

A kedvenc salátabárom csak és kizárólag az Rdealer hu szolgáltatón keresztül szerzi be a gépeit, mely a szállításról is képes gondoskodni igény szerint.