Még az orvosi rendelőben is jó szolgálatot tehetnek a fém polcok

Sok embernek még az otthonában is gondot okoz a sok holminak a tárolása. Nem csak a házunk lehet tele mindenféle szükséges és szükségtelen dologgal, hanem még a garázsunk meg a pincénk is. Egy idő után már az ember azt sem tudja, hogy mit hova dugjon. Így van ez az irodákban is, és pár hónappal ezelőttig így volt ez a gén diagnosztikával foglalkozó rendelőnkben is.

Persze a azok a részek, ahol az orvosi kezeléseket meg a diagnosztikai dolgokat végeztük, mindig teljesen rendben voltak, hisz akkor nem is lettünk volna képesek vinni az üzletet. De az évek során nálunk is felhalmozódtak különböző dolgok, amiket a raktárhelyiségben tároltunk. És ez a raktárhelyiség már egy idő után kezdett elég kaotikusan kinézni.

Bár a raktárat senki nem nézegeti, maximum a takarító, amikor eljön, mert ott vannak a felmosó szerei, minket mégis zavart, hogy nincs ott rend. Ezért próbáltunk keresni, egy olyan megoldást, amivel ott is rend lehet. És rájöttünk, hogy azért van ott káosz, mert nincs egy normális polcrendszerünk.

Keresgéltünk a neten, és rátaláltunk a Rackinglog oldalra, ahol profi fém polcrendszereket árulnak. Van ott többféle típus is, például van ott csavarkötésű polc, galériás állvány vagy polc, salgó polc, raklaptartó állvány, galériás állványrendszer, raklaptároló.

De vannak olyan egyszerű fém polcok is, amit például be lehet tenni egy kicsit nagyobb raktárhelyiségbe is. És a legjobb az, hogy a cég nem csak méretre gyártott nekünk polcot, hanem és is hozta, és össze is szerelte. Valamint ezeknek a polcoknak nagyobb is teherbírása, és garancia is van rájuk.

Azóta mi is sokkal jobban érezzük magunkat a rendelőben, hogy tudjuk, minden részében rend van. Ehhez valamikor nem kell sok, elég egy okos tárolási rendszer. Így mindenki sokkal nyugodtabban és hatékonyabban tudja végezni a munkáját.