Mai világunk égető problémája, a fogágybetegség

Mai posztomat egy megdöbbentő statisztikával szeretném kezdeni. Ti tudtátok, hogy a fogágybetegség az emberi populáció 80-90 százalékát érinti? Bizony ez így van, a fogágybetegség egy teljesen átlagos jellegű probléma ma már világunkban – sajnálatos módon, azért ezt tegyük hozzá mindenképpen. És ami még igazán durva az az, hogy a legtöbben – így például nagyon sokáig én magam is – tudatlanul állunk (álltunk) a jelenség ténye előtt. Pedig a fogágybetegségre már több figyelmeztető jel is irányul, így számos alkalmunk adódhat még időben elmenni és felkeresni egy kompetens fogorvost a problémával. Ha bevérzik az ínyünk, vagy esetleg csak bevörösödik, megduzzad, ha kellemetlen szaga van a szánknak (és ez nem a hirtelen bevágott két fej fokhagymának köszönhető…), és ami talán a legnagyobb probléma, ha mozog, lötyög a fogunk, akkor bizony nincs kérdés, mindenképpen meg kell keresnünk valakit, aki professzionális körülmények között eredményesen tudja kezelni az efféle szájhigiéniai gondunkat.

Persze sejtem én, mi a következő, amúgy teljesen adekvát kérdésetek erre: jó, jó, de egészen pontosan kihez, hova is forduljak, ha engem is elér a fogágybetegség kellemetlen jelensége? Teljesen megértem a kérdést, hiszen jómagam is számos esetben fáztam már rá arra, hogy az olcsó, vagy egyszerűen csak nem megfelelő minőségű szolgáltatást nyújtó szakemberhez fordultam a gondommal – volt, hogy egy ilyen “orvos” csak nagyobb bajt csinált, mint amilyen a beavatkozás előtt volt…

Szerencsére most már nyugodt szívvel tanácsolhatok nektek szakrendelőt: emlékezzetek szavaimra, ha a Fogorvos Budapest Kacsa utcai rendelőjébe mentek, nem érhet titeket csalódás! Segítőkész, kedves orvosok várnak ott titeket, akiknek szimpatikus attitűdje tökéletesen összeforrt a vérprofi, fantasztikusan alapos munkavégzéssel. A páciens csak annyit érzékel, hogy percei, órái jó hangulatban telnek, miközben kiváló szakemberek oldják meg a legelkeserítőbbnek tűnő szájhigiéniai problémáikat is. Mindenképpen ajánlom, hogy meglátogassátok őket – arról nem is beszélve, hogy ez a remek rendelő még arra is bizonyíték tud lenni, hogy a kedvező ár és a legmagasabb szintű kiszolgálás egyáltalán nem egymást kizáró tényezők!