Ha nem a gének, hanem a babajátékok érdekelnek

Sógornőmmel sokat szoktunk a génekről beszélgetni, mert kutatóként dolgozik, és ez a fő területe. Alapvetően én is szeretem a legújabb eredményeket nyomon követni, noha teljesen más területen dolgozom, mint ő. Nyilván a legjobban azok a dolgok érdekelnek, amik engem is érintenek – például véralvadási zavarom van, mégpedig genetikai eredetű… Nem mondom, hogy könnyű volt elfogadni a helyzetet, de minél többet tanulok meg róla, annál jobban tudok együtt élni ezzel a ténnyel. Ez a populációt tekintve egyébként kifejezetten gyakori eltérésnek számít, és szerencsére az enyhébb verziójával élek együtt, és osztozom benne sorstársaimmal. De még így is jó pár dolog van, amire oda kell figyelnem az életmódommal kapcsolatban. Tényleg az egészség a legfontosabb, azt vallom! Nekem mindenre egy picit fokozottabban kell ügyelnem, de ezt tulajdonképpen nem bánom. A káros szenvedélyektől egyébként is tartózkodom, inkább az aktív mindennapokat nehezebb olykor kivitelezni, főleg, ha az egész délelőttöm, délutánom és olykor estém is be van táblázva, munkával, programokkal vagy feladatokkal teli. Ugyanakkor ez egy olyan dolog, ami nem választás kérdése, ha szeretnék egy nagyobb bajt megelőzni, szóval abszolút komolyan veszem. Ja és persze már kiszámoltam, hogy ha gyerekem lesz, rá a “matek” szerint mi vár…

Ha már a gyerek témájánál vagyunk, muszáj elmesélnem, hogy milyen aranyos boltot találtam. Vagyis a webáruház az, ami a látóterembe került, de egyébként Budapesten van üzletük. Az Imagine Baby a legédesebb baba- és gyerekholmit árulja, amit valaha láttam!

rágómaki

A rágómaki az egyik ikonikus termékük, amiket nem csak a kicsik szeretnek, hanem a szülők is odavannak értük. Ezek az aranyos kis figurák a fogzás időszakában nyújtanak segítséget. Egyébként nem csak maki alakban fordulnak elő, van például zsiráf és maci is, csak tudjon az ember választani… Mindegyik nagyon mókásan néz ki! Ráadásul igen széles színpalettában kaphatóak a makik – élénk és visszafogottabb árnyalatokban is elérhetőek, ráadásul több méretben. A pár hónapos kortól egészen három éves korig ajánlott rágómaki tehát egy kedves játék, hasznos rágóka és a motorikus képességeket fejlesztő eszköz is egyben, emellett biztos vagyok benne, hogy megjelenésével bármilyen otthont feldob. Hát még a fognövesztős mindennapokat!

Még cumizik a kicsi? Az Imagine Baby cumi felhozatalát érdemes lesz lecsekkolni. Van itt még mobil bili, amihez biológiailag lebomló bilizsákot lehet rögzíteni, így igazán környezetbarát lesz a biliztetés is. A biliken kívül még kaphatóak pelenkák is különböző méretekben, aranyosabbnál aranyosabb mintákkal. A babanapszemüvegért egyszerűen oda meg vissza vagyok! Legszívesebben a családban minden babának ezt venném, de természetesen igazodom az igényekhez és az elképzelésekhez – az Imagine baby online áruházából tulajdonképpen rossz dolgot választani nem lehet, mint tudjátok. A tuti rágómakit pedig, mint ajándékötletet már említettem korábban…

Szerintem a termékeik abszolút megfizethetőek, ár-érték arányban pedig nagy korrektek. Főleg, ha azt nézzük, hogy számos maximálisan bababarát termékük van (BPA és egyéb anyagoktól mentes pl.), emellett még környezetbarát termékeket is lehetne bőven sorolni. Az Imagine Baby termékei naprakészek, abszolút a babák igényeire lettek tervezve, úgyhogy akár játékokról, akár hasznos eszközökről vagy textíliákról beszélünk, szerintem kifejezetten érdemes felfedezni a kínálatukat. A legegyszerűbb véleményem szerint az, ha mindezt online formában tesszük meg, de akinek lehetősége van, annak érdemes lehet ellátogatnia a Pozsonyi úti üzletükbe is a fővárosban. Akár egy rágómakit, akár a többi szuper árut szeretnétek megtekinteni, ajánlom tehát az Imagine Baby honlapját és fizikai üzletét is a figyelmetekbe. Olyan helyzet is előállhat azonban, hogy nem tudsz dönteni, mit válassz ajándékba – vagy éppen a bőség zavara miatt, vagy mert nem tudod pontosan, hogy mire lenne a leginkább szüksége a kicsinek. Ilyen esetekben nagyon jól jöhet az ajándékutalvány, és milyen szerencse, hogy az Imagine Baby-nél ez az opció is a vásárlók rendelkezésére áll! Ezt is meg lehet igényelni online, de természetesen személyesen az üzletben is, úgyhogy aki biztosra akar menni, szerintem ezzel nem lehet mellélőni!