Gének és születés

Egyszerre vágtunk bele a feleségemmel a lombikprogramba és a kft alapítás folyamatába! Mindkettő nagy stresszel jár, és sok sötétben tapogatózással. Várjuk a vérvétel eredményét, amelyből a teljes genetikai állományunkat feltérképezik, és teljes képet kapunk a saját genetikai módosulásainkról, a kromószóma állományról, amit nagyon izgalmasnak találok. Mindeközben a döntést is meghoztuk, hogy elindítjuk vállalkozásunkat. A kft alapításba felkészülten és támogató háttérrel szeretnék belevágni, és találtam is egy profi céget, ahonnan minden fontos információt megkapok.

A grossoffice.hu szolgáltatásait szeretném igénybe venni. A weboldaluk első ránézésre is nagyon profinak tűnt. A kft alapítás információs fül alatt minden tájékoztatás elolvasható, amire első ránézésre szükségem volt. Amennyiben székhelyszolgáltatást is szeretnék igénybe venni, az árak világosan le vannak írva, és ezen a téren piacvezetőnek számítanak. Ügyvéd alkalmazásában is tudnak segíteni. Majd a következő sorban a 2023-ra vonatkozó kft alapítás legfontosabb szempontjait szedik pontokba.

Ilyen fontos pont például, hogy a 2022-es évhez képest semmit nem változtak a kft alapítás feltételei. A kft költségeit sem érte változás, továbbra is csak a tulajdoni lap díját szükséges fizetni, az ügyvédi munkadíj pedig megállapodás tárgya.

A törzstőke meghatározásában sem történt változás, továbbra is hárommillió forint, de ennek az összegnek nem szükséges rendelkezésre állni az alapításkor. Átrágtam a tájékoztatást, hogy melyik cégforma alapítása a legideálisabb, a kft minden szempontból előnyösebb számomra, mint a bt. Ezen belül engem az egyszemélyes kft létrehozásának a feltételi izgattak, így ebbe ástam bele magam mélyebben. A grossoffice.hu lépésről lépésre leírta ennek a menetét, és abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy rendelkezem már egy jó ügyvéddel, akire rábízhatom a cégem alapításának legelső lépéseit.

A cégnevet illetően a vezetéknevem szeretném felhasználni, ezzel is egy régi álmom válna valóra. Nagy örömmel ajánlom ezt oldalt bárkinek, aki cégalapításon töri a fejét. A tájékoztatás korrekt, hiteles és naprakész.

A napokban megérkeznek a genetikai eredményeink, mindeközben a cégalapítás folyamata is elindul. Mindenképpen nagyon fontos események megszületésének előkészülete zajlik az életünkben!