Egészségmegőrzésnél gondolj a klímádra is!

Van az embereknek egy tábora, akik csak megvesznek egy adott műszaki terméket, de nem foglalkoznak az évről-évre szükséges karbantartásokkal, tisztításokkal például. Egészségügyi dolgozóként én igyekszem jó példával előljárni, egészségesen étkezni, mozogni és például a klíma fertőtlenítésére is gondolni. Így bukkantam a klimaglobal.hu oldalra, akik szerteágazóan foglalkoznak klímaberendezésekkel, beépítéstől kezdve karbantartásig mindennel.

Nagyon fontos lenne ugyanis a klíma legalább évente egyszeri szakszerű tisztítása, mert működése során rengeteg szennyeződést szív magába. A klíma berendezés belseje pedig mindig nedves közeg, ami kiváló táptalaj a baktériumok és vírusok számára. Különösen most a COVID vírus elleni küzdelem idején fokozottan figyelnünk kellene arra, hogy ne keringtessünk vissza fertőzött levegőt. Ha a saját egészségünk védelme nem lenne elég indok, akkor gondoljunk arra is, hogy az elkoszolódás nagyban rontja a klíma teljesítményét és élettartamát. Én idén a fokozott karbantartást választottam a klimaglobal.hu oldalon, mert ebben benne van plusz szolgáltatásként a helyiség nanotechnológiás fertőtlenítése baktérium és vírusölő NANOSEPT környezetbarát, magyar vegyszerrel.

De más szolgáltatások és termékek miatt is érdemes ellátogatni a klimaglobal.hu oldalára. Nem csak klímákkal foglalkoznak ugyanis, hanem hőszivattyúkkal, elektromos konvektorokkal és ipari hűtőgépekkel is.

Fontos az idei évben, hogy vállalják intézmények fertőtlenítését is. Ehhez a hidegködképzéses eljárást használják, így az ember számára megközelíthetetlen helyeken is garantálni tudják a baktériumok és vírusok elpusztulását. Valójában ez is olyasmi, amit nagyobb intézményeknek többször meg kellene tenniük az idei évben.