Az egészség mindennél fontosabb

Az emberek véleménye sok dologban különbözik, de valamiben szerintem mindannyian egyetérthetünk: az egészség mindennél fontosabb. Ha valaki volt már igazán beteg akkor tudja, hogy az egészség mennyire lényeges szerepet tölt be az életünkben. Amikor valaki egész napos fájdalommal küzd vagy korlátozva van a betegsége miatt, akkor bizony sokkal jobban felértékelődik az egészség.

Mint mindenben, így ebben is igaz, hogy a megelőzés a legfontosabb, amit tehetünk az egészségünk érdekében. Hiszen könnyebb és jobban kifizetődőbb, ha megtartjuk az egészségünket, mintsem hogy a már kialakult problémát orvosoljuk. Mert vannak bizony olyan betegségek is, amiből felépülve sem tudunk ugyanolyanok lenni, mint előtte. Ezért nagyon fontos, hogy figyeljünk a prevencióra és mindent megtegyünk annak érdekében, hogy az egészségünk az életünk része lehessen.

A gyerekeimet is erre tanítom és közösen figyelünk az egészségünkre. Már most tudják, hogy mi mindenre kell figyelniük, ha hosszú és egészséges életet szeretnének. Nagyon könnyen tanulnak még kisgyermekkorban, ezért ilyenkor nagyon hasznos lehet, ha megfelelő alapokra helyezzük az életüket.

Nagyon sokáig szerettem volna egy saját családot és amikor ez a vágyam teljesült, akkor mindent meg akartam tenni annak érdekében, hogy megörökítsem a boldog pillanatokat úgy, hogy közben meg is élem azokat. Ezért családi fotós után kezdtem el keresgélni. Hiszen ha nem én készítem a képeket, akkor valóban jelen tudok lenni a pillanatban.

A sok családi fotós közül végül Szoboszlai Krisztire esett a választásunk. A honlapján található referencia képek nagyon tetszettek nekünk, ezért őt bíztuk meg ezzel a feladattal. A képei egyébként nagyon egyediek és könnyen felismerhetők. Ha meglátsz egy képet és egyből be tudod azonosítani, hogy melyik fotós készítette, akkor szerintem valóban egyedi és utánozhatatlan az adott fotós. Mi pont ilyen fotóssal szerettünk volna együtt dolgozni. Hiszen nem csak egyedi, de nagyon profi és minőségi munkát végez. Mindemellett pedig nagyon könnyen megtalálja a közös hangot az emberekkel. És ami a legjobb, hogy a gyerekekkel is, ezért családi fotózásra és gyerekfotózásra is bátran lehet hozzá menni.

Családi fotózás esetén is lehet választani stúdió fotózást és a szabadban is készülhetnek a képek. Mind a kettőnek meg van a maga sajátos hangulata, ezért azt érdemes választani, ami jobban illik hozzátok.

A családi fotózásokat én azért szeretem, mert ennek köszönhetően minden évben készül a gyerekekről is egy kép és meg tudjuk örökíteni azokat a pillanatokat, amik már nem fognak visszajönni. Nem lesznek újra kisbabák, kisgyerekek és kisiskolás korúak a gyerekek. Ezeket a családi fotózáson készült képeket pedig bármikor újra lehet nézni és könnyebb velük felidézni az elmúlt időket.

Amennyiben más fajta fotózásra lenne szükséged, akkor is nyugodtan keresheted Szoboszlai Krisztit. A szolgáltatásai között több fajta fotózás közül is választhatsz. Van élményfotózás, ahol különféle mesés ruhakölteményekbe bújhatsz, amit anno Sisi vagy Erzsébet királyné is hordott. Te választhatod ki, hogy mely ruha tetszik és melyikben szeretnél képeket készíttetni magadról vagy a pároddal együtt. Visszarepülhettek a múltba és ugyanolyan csodásan festhettek, mint anno a királyi párok.

Ezeken kívül van még kismama fotózás, ha szívesen megörökítenéd ezt a csodás időszakot, jegyes és esküvői fotózás, gyermek, fine art, művészi, glamour és portré fotózés. Bármilyen fotózáshoz is legyen kedved, Szoboszlai Kriszti a legjobb képeket fogja elkészíteni rólad.

Ha ajándékba szeretnéd adni valamelyik fotózást, akkor az ajándékutalványnak köszönhetően ezt is megteheted. Nem kell mást tenned hozzá, mint felmenni a weboldalra, kiválasztani melyik csomagot szeretnéd, milyen fotózást és megadni, hogy digitálisan vagy postai úton szeretnéd megkapni az utalványt.

Legyen nagyszerű élményben részetek Szoboszlai Krisztivel és szerezzetek életre szóló emlékeket!