A vállalkozásomhoz egy biztos székhely kellett

Az egészség megőrzése mindig is fontos volt számomra. Ez már valahogy tudatosan belém épült és mindennap odafigyelek erre. Szerintem az egész a táplálkozásnál kezdődik, vagyis, hogy nap mint nap mit eszünk és mekkora mennyiségben. Persze a gének is rengeteg dolgot befolyásolnak, de nagyon sok múlik rajtunk is azon, hogy hogyan élünk.

Pontosan ezért is döntöttem úgy, hogy egy egészségtudatossággal kapcsolatos céget alapítok, amihez első körben egy székhelyszoláltatásra volt szükségem. Rákerestem hát a neten arra, hogy “székhelyszolgáltató Budapest” és így találtam rá a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalra.

Alapvetően kétféle szolgáltatásból lehet választani az oldalon, vagyis jobban mondva kétféle címből. Vagy Budapesten tudjuk bejegyezni a céget vagy pedig Újlengyelben, ami egy kis település Budapesttől nem is olyan messze az M5-ös autópálya mellett. Én a saját cégemet Budapesten jegyeztem be, mert mégiscsak ez volt számomra kényelmes. Attól függően, hogy kinek melyik van közelebb, egy budai és egy pesti címből lehet választani.

Maga a cég már több mint 10 éve található a piacon és foglalkozik székhelyszolgáltatással, így mára ők lettek az egyik legjelentősebb székhelyszolgáltató Budapest területén. Mivel nagy igény volt rá, így a budapesti iroda után megnyitották az újlengyeli irodát is, mivel ezen a településen nem kell iparűzési adót fizetni, így az itt bejegyzett cégek igen komolyan tudják optimalizálni az adójukat.

A Bisnode európai cégminősítő az AA kategóriába sorolta a székhelyszolgaltatas24.hu-t, ami kiemelkedően magas és csupán csak egy pont választja el a legmagasabb kategóriától. Ez maximálisan meggyőzött engem, amikor rájuk tettem a voksomat, amit azóta sem bántam meg.