A genetika miatt figyelnem kell a cipőkre

Nem értek sokat a génekhez vagy a genetikához, de azt tudom, hogy a családunk genetikája miatt figyelnem kell arra, milyen cipőt választok magamnak. Ugyanis egyszerűen nem bírom a túl lapos lábbeliket, de azoktól is tud fájni a talpam, amelyek sarka magasabb, mint 7 cm.

Mivel ilyen problémás dolog kiválasztani a cipőket, eléggé tartok az online lábbeli vételtől, de nemrég az egyik barátnőm ajánlott egy weboldalt, ami miatt talán meggondolom magam ezzel kapcsolatban.

Meseszép cipők egy helyen

A barátnőm által ajánlott oldal a Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu volt, ami egy márkás cipőket és táskákat árusító interneten elérhető áruház. Az online boltban hatalmas készletből válogathatunk férfi-, női- és gyermekcipőket egyaránt, illetve természetesen táskát is tudunk venni.

Ezt a webshopot barátnőm kifejezetten azért ajánlotta, mert nagyon szépek, részletesek és jól láthatók rajta a cipők képei, így viszonylag könnyen el lehet dönteni, hogy az adott cipő megfelel-e a kényelmi igényeinknek.

Ebben igaza volt, ugyanis az oldalon feltüntetett fotók valóban tökéletes minőségűek. Miközben nézegettem őket, szinte úgy éreztem, hogy egy áruházban állok, és valóban megérinthetem az adott lábbelit.

Emellett az áraik is abszolút megfelelőek. Főleg akkor, ha azt nézzük, milyen gyártók termékeit forgalmazzák. Az oldalon kapható cipőket mind olyan márkák jegyzik, ami megbízható és tartós lábbeliket kínálnak a vásárlóknak.

Egyik legnagyobb félelmem: a méret

A megfelelő lábbeli megtalálása mellett a méretproblémák miatt is tartok az internetes cipővásárlástól, de a barátnőm megnyugtatott: a Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu oldalán emiatt sem kell aggódni.

Munkatársaik ugyanis mindent megtesznek azért, hogy a cipővásárlás az otthon kényelméből is könnyűszerrel intézhető dolog legyen. A “Mérettáblázatok” lehetőségre kattintva márkákra és nemekre (női/férfi/gyerek) lebontott mérettáblázatokat találhatunk. Ezek amellett, hogy nagyon alaposak és részletesek, mégis könnyen átláthatók és értelmezhetők. Így valóban segítenek abban, hogy éppen hordott cipőinket lemérve meghatározzuk, mekkorát kell rendelnünk az oldalról.

Ráadásként kellemes hangulat

A kedvező árak, széles választék, és pontos segítségek mellett az oldal kinézete is zseniális. A színek gyönyörűek és harmonikusak. Sajátos hangulatot teremtenek, de nem terhelik meg a szemet, így a nézelődés kényelmes élmény marad. Ráadásul a fotók és a feliratok is precíz pontossággal illeszkednek a miliőbe. Így itt vásárolni még online is valóságos élmény lehet…

Mit gondoltok? Kipróbáljam az online cipővásárlást?