A gének, az egészség, és a Herbiovit

Hihetetlen abba belegondolni, hogy mennyi mindent hordozunk a génjeinkben. Mivel hamarosan 30 éves leszek, és sem én, sem a hasonló korban levő barátnőim nagy része nem tervez még gyermeket, azon is el szoktam gondolkozni, hogy mire mi oda jutunk, biztosan “öregnek” fogunk számítani, és a génvizsgálatnak, -kutatásnak még fontosabb szerepe lesz. De szerintem a világ már errefelé halad, minden kitolódik. Nekem az a fő, hogy testileg és lelkileg is felkészüljek majd a babára – az egészségem most is fontos számomra, igyekszem odafigyelni magamra, hogy jól bírjam a mindennapok kihívásait.

Azért jó néhány termék is a segítségemre van ebben. A változatos étkezés mellett nem vetem meg a multivitaminokat sem, a C-vitamin pótlására pedig különösen odafigyelek – hála a Herbiovit ilyen jellegű termékeinek, mindezeket ráadásul nagyon jó áron kapom meg. A Herbiovit egy főként natúrkozmetikumokkal foglalkozó márka és egyben webshop, ahonnan mindig könnyen és gyorsan tudom beszerezni a szükséges utánpótlást. Az egyik kedvencem a herbiovit vadgesztenye krémje, ami gyorssegélyt jelent akkor, ha az egész napos rohanásban nagyon elfáradt a lábam, és sajnos az örökletes visszereimre is oda kell figyelnem, de a krém ezt a problémát is nagyon jól kordában tartja. A termékek a legkülönfélébb gyógynövények erejével szállnak szembe a mindennapok során a különböző bőr- és ízületi problémákkal, ráadásul mindez teljesen természetes összetevőkkel történik, így érzékeny bőrűek, a gyerekes családok és az idősek is bátran használhatják a termékeit – a herbiovit vadgesztenye krém biztosan nekik is nagy segítséget jelent a megfáradt láb kezelésében.

A herbiovit körömvirág készítmény és a herbiovit vadgesztenye krém véleményem szerint az alapvető fürdőszobai felszerelés része kéne, hogy legyen, nekem olyan sokat segítettek már. Vannak vegán barátaim, akik nagyon odafigyelnek arra is, hogy csak olyan krémeket és kozmetikumokat használjanak, amiket nem teszteltek állatokon – ez a márka pedig számukra is ideális, hiszen amellett, hogy a krémek natúr minősítéssel rendelkeznek, ezek a jelzők is ugyanúgy igazak rájuk.